Jak zablokować Facebook?

Masz do wyboru dwie możliwości:

 

Dezaktywację konta (przestanie być widoczne dla innych, ale będziesz mógł zalogować się ponownie i je przywrócić).

 

lub

 

TRWAŁE USUNIĘCIE konta na Facebooku.

usuwanie

|

facebook

|

konto

|

deaktywacja

|

zawieszenie

|

zarządzanie czasem

|

produktywność

|

blokada




Pytania prowadzące do tego poradnika: