Jak dezaktywować konto na Facebooku? 

 

Poniższy poradnik mówi o tym, jak zawiesić (nie usunąć!) swoje konto na Facebooku. Twoje konto przestanie być widoczne dla innych, ale nie zostanie usunięte z serwerów Facebooka i będziesz mógł do niego wrócić.

Dezaktywacja to świetny pomysł dla tych, którzy chcieliby zobaczyć, czy są od Facebooka uzależnieni albo uważają, że poświęcają mu zbyt wiele czasu i cierpią na tym ich obowiązki, zainteresowania czy życie prywatne.

 

Aby dezaktywować konto na Facebooku kliknij kolejno:

 

Konto>Ustawienia konta>Bezpieczeństwo>Dezaktywuj konto

 

 

Pamiętaj, że do zdezaktywowanego konta możesz łatwo wrócić - wystarczy, że zalogujesz się ponownie.

 

facebook

|

konto

|

deaktywacja

|

zawieszenie

|

zarządzanie czasem

|

produktywność




Pytania prowadzące do tego poradnika: Jak zawiesić konto na Facebooku?